• ورود /
  • عضویت
فروشگاه اینترنتی فدولا
  • صفحه اصلی
  • درمان با قهوه
    درمان کبد چرب
    درمان سنگ صفرا
    درمان ام اس
    درمان روماتیسم
    درمان آسم
    درمان فشار خون
    درمان درد مفاصل
    درمان کولیت
    درمان استرس
    درمان چاقی
    درمان دیابت
    درمان آلزایمر
    درمان پروستات
    درمان کم خونی
  • خرید و فروش دانه قهوه
  • فدولا
    تماس با ما
    درباره ما
  • صفحه اصلی
  • وبلاگ ها
  • درمان فشار خون|راهکارهای100٪موثردرمان فشار خون دردوران کرونا

درمان فشار خون|راهکارهای100٪موثردرمان فشار خون دردوران کرونا

نویسنده: تیم محتوا فدولا 0 دیدگاه
درمان فشار خون|راهکارهای100٪موثردرمان فشار خون دردوران کرونا

درمان فشار خون را جدی بگیرید . اگر جزو افرادی هستید که به فشار خون بالا مبتلا شده اید، ممکن است نگرانی هایی برای مصرف دارو جهت پایین آوردن فشار خون خود باشید. تغییر سبک زندگی در درمان فشار خون بالا نقش مهمی دارد. اگر فشار خون خود را با یک شیوه زندگی سالم کنترل کنید، به مصرف دارو نیاز نخواهید داشت و حتی می توانید میزان داروها را به شدت کاهش دهید.

در ادامه بحث، چند نکته بسیار مهم را اشاره می کنیم که برای تغییر در شیوه زندگی برای کاهش فشار خون و راهکارهای 100%موثر درمان فشار خون در دوران کرونا، بسیار مفید خواهد بود. با ما همراه باشید.


توصیه های مهم برای درمان فشار خون که باید بدانید


توصیه های مهم برای کنترل و درمان فشار خون که باید بدانید به طور مفصل در زیر برای شما آورده شده است که با رعایت آن ها از فشار خون در امان خواهید بود :


  • وزن خود را کنترل کنید و تناسب اندام خود را به دست آورید

فشار خون اغلب با افزایش وزن، افزایش می یابد. اضافه وزن نیز می تواند باعث اختلال در تنفس هنگام خواب شود (آپنه خواب) که این عامل، خود، باعث افزایش فشار خون خواهد شد. کاهش وزن یکی از موثرترین شیوه های تغییرات سبک زندگی برای کنترل و درمان فشار خون است. در صورت داشتن اضافه وزن یا چاق بودن، اگر وزن کم کنید، می تواند به کاهش فشار خون کمک کند.


  • به طور مرتب ورزش کنید

اگر فشار خون بالا داشته باشید، فعالیت بدنی منظم - مانند 150 دقیقه در هفته یا حدود 30 دقیقه در بیشتر روزهای هفته - می تواند فشار خون شما را در حدود 5 تا 8 میلی متر جیوه کاهش دهد. ثابت بودن تمرینات شما بسیار مهم است زیرا اگر ورزش را متوقف کنید، فشار خون شما دوباره افزایش می یابد.

اگر فشار خون بالا دارید، ورزش می تواند در درمان فشار خون به شما کمک کند. اگر از قبل فشار خون بالا داشته اید، فعالیت بدنی منظم می تواند فشار خون شما را به سطوح ایمن تر کاهش دهد. برخی از نمونه های ورزش هوازی که می تواند فشار خون را کاهش دهد شامل پیاده روی، دویدن، دوچرخه سواری، شنا یا رقص است.

درمان فشار خون


  •  یک رژیم غذایی سالم داشته باشید

داشتن یک رژیم غذایی سرشار از غلات سبوس دار، میوه، سبزیجات و لبنیات کم چرب و فاقد چربی های اشباع شده و کلسترول، می تواند در صورتی که فشار خون بالا دارید، به درمان فشار خون کمک کند؛ این غذاها، فشار خون شما را تا 11 میلی متر جیوه کاهش می دهد. این برنامه غذایی به عنوان رژیم های غذایی برای متوقف کردن فشار خون بالا (DASH) شناخته شده اند.


  • میزان سدیم را در رژیم غذایی خود کاهش دهید

کاهش اندک سدیم در رژیم غذایی شما می تواند سلامت قلب شما را بهبود ببخشد و فشار خون را در در حدود 5 تا 6 میلی متر جیوه کاهش دهد. این بسیار در درمان فشار خون مفید خواهد بود. تأثیر مصرف سدیم بر فشار خون در بین گروه های مختلف، متفاوت است. به طور کلی، باید مصرف سدیم را به 2300 میلی گرم (میلی گرم) در روز یا کمتر محدود کنید. با این حال، مصرف سدیم کمتر - 1500 میلی گرم در روز یا کمتر - برای اکثر بزرگسالان، ایده آل است.

  • سیگار کشیدن را ترک کنید

هر یک سیگار که می کشید، فشار خون شما برای چند دقیقه افزایش پیدا می کند. قطع سیگار کمک می کند فشار خون شما به حالت عادی برگردد. ترک سیگار می تواند خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش داده و سلامت کلی شما را موجب شود.

درمان فشار خون  

  • مصرف کافئین را کم کنید

نقشی که کافئین در کاهش یا افزایش فشار خون بازی می کند، هنوز مورد بحث است. کافئین در افرادی که به ندرت آن را مصرف می کنند می تواند فشار خون را تا 10 میلی متر جیوه افزایش دهد. اما افرادی که به طور مرتب قهوه می نوشند، ممکن است تأثیر کمی بر فشار خون را تجربه کنند!

اگرچه تأثیرات طولانی مدت مصرف مواد حاوی کافئین بر فشار خون مشخص نیست، اما ممکن است فشار خون، کمی افزایش یابد. به همین دلیل است که برخی در رژیم غذایی خود، مصرف انواع قهوه را قرار می دهند و برخی دیگر، از نوشیدن قهوه ها خودداری می کنند. در مورد تأثیر کافئین بر فشار خون با پزشک خود صحبت کنید.

  •  استرس خود را کاهش دهید

استرس مزمن در فشار خون بالا نقش دارد. برای تعیین تأثیر استرس مزمن بر فشار خون، تحقیقات بیشتری لازم است. اگر با خوردن غذای ناسالم، سیگار کشیدن دچار استرس شوید، ممکن است به فشار خون بالا منجر شود. مدتی وقت بگذارید تا در مورد آنچه باعث احساس استرس می شود، فکر کنید؛ شرایط شغلی و کاری، مسائل خانوادگی، امور مالی یا بیماری. هنگامی که می دانید چه چیزی باعث استرس شما می شود، فکر کنید که چگونه می توانید استرس را از بین ببرید یا کاهش دهید. این به درمان فشار خون شما کمک می کند.


درمان فشار خون بالا با روشی 100% موثر در دوران کرونا

همه ما می دانیم که درمان فشار خون بالا با روشی 100% موثر در دوران کرونا بسیار توصیه شده است و تقریباً یکی از مهم ترین علائمی که هر پزشکی، آن را در بیمار خود کنترل می کند، همین فشار خون است. فشار خون بالا به ویژه در جوانان، بسیار خطرناک است زیرا می تواند منجر به سکته مغزی، سکته قلبی، نارسایی قلبی یا بیماری کلیوی شود. هدف از درمان فشار خون بالا، پایین آمدن فشار خون و محافظت از ارگان های مهم مانند مغز، قلب و کلیه ها از آسیب های احتمالی است. براساس تحقیقات، کنترل و درمان فشار خون بالا در دوران کرونا با کاهش سکته مغزی (کاهش متوسط 35٪ -40٪) ، حمله قلبی (20٪ -25٪) و نارسایی قلبی (بیش از 50٪) همراه بوده است.

درمان فشار خون بالا


چه زمانی می گوییم فرد به درمان فشار خون بالا نیاز دارد؟

زمانی فرد به درمان فشار خون بالا  نیاز پیدا می کند که مقدار عددی که دستگاه فشارسنج نشان می دهد، بیشتر از حد نرمال باشد. فشار خون بالا اکنون به عنوان فشار خون سیستولیک بیشتر از 130 و دیاستولیک بالای 80 طبقه بندی می شود؛ یعنی همان عدد 13 و 8 در اصطلاح عامیانه و پزشکی.
برای جلوگیری از ابتلا به فشار خون بالا، همه افراد باید به ایجاد تغییر در شیوه زندگی از جمله داشتن رژیم غذایی سالم، ترک سیگار و ورزش بیشتر، تشویق شوند. درمان با دارو برای کاهش فشار خون به کمتر از 130/80 در افراد مسن تر از 65 سال و افرادی که دارای فاکتورهای خطر مانند دیابت و کلسترول بالا هستند، توصیه می شود. درمان فشار خون بالا شامل تغییر در شیوه زندگی و احتمالاً دارو درمانی است. اگر روش های درمانی از همان مراحل آغازین شروع شود می توان امیدوار بود که درمان صد در صد فشار خون، امکانپذیر است.



تغییر شیوه زندگی برای درمان فشار خون بالا

یک قدم مهم در پیشگیری و درمان فشار خون بالا، شیوه زندگی سالم است. شما می توانید جهت تغییر شیوه زندگی برای درمان فشار خون بالا ، موارد زیر را انجام دهید :

  • اگر اضافه وزن یا چاقی دارید، وزن کم می کنید
  • ترک سیگار
  • خوردن یک رژیم غذایی سالم، از جمله رژیم غذایی میوه بیشتر، سبزیجات و لبنیات کم چرب، چربی های اشباع کمتر و مصرف چربی های سالم نظیر روغن کنجد، آفتابگردان یا زیتون
  • اگر فشار خون بالا دارید میزان سدیم در رژیم غذایی خود را به کمتر از 1500 میلی گرم در روز کاهش دهید. بزرگسالان سالم باید سعی کنند میزان سدیم خود را بیش از 2300 میلی گرم در روز (حدود 1 قاشق چای خوری نمک) محدود کنند.
  • ورزش منظم هوازی (مانند پیاده روی سریع حداقل 30 دقیقه در روز، چند روز در هفته)
  • این اقدامات علاوه بر کاهش فشار خون، باعث افزایش کارآیی داروهای درمان فشار خون بالا می شود.
  • درمان فشار خون بالا در جوانان می تواند شامل رعایت تمام موارد بالا باشد. به ویژه در سنین آغازین جوانی.
  • مصرف قهوه می تواند منجر به افزایش فشار خون شود و بر سلامت قلب تأثیر بگذارد. هنوز تحقیقی ثابت نکرده است که قهوه ها بتوانند فشار خون را کاهش دهند اما هر فرد می تواند یک فنجان قهوه در طول روز بنوشد. اما بهتر است اعتدال را رعایت کند.

    درمان فشار خون بالا

انواع دارو برای درمان فشار خون بالا در دوران کرونا


با مصرف برخی از داروها شاید بتواند گفت که درمان صد در صد فشار خون ممکن است و شاید هم هنوز در این مورد، اختلاف نظر وجود داشته باشد. انواع  دارو برای درمان فشار خون بالا در دوران کرونا استفاده می شود، که موثر ترین آن ها عبارت اند از :

  • مهار کننده های آنزیم تبدیل کننده آنژیوتانسین (ACE)
  • مسدود کننده های گیرنده آنژیوتانسین (ARB) II
  • مسدود کننده های بتا
  • مسدود کننده های کانال کلسیم
  • مسدود کننده های آلفا
  • آگونیست های آلفا
  • مهارکننده های رنین
  • داروهای ترکیبی
  • درمان فشار خون بالا با داروهای ادرار آور، اغلب به عنوان اولین خط درمانی برای بیشتر افرادی که فشار خون بالا دارند توصیه می شود.


با این وجود، در صورت بروز مشکلات پزشکی خاص، ممکن است پزشک شما دارویی غیر از "دیورتیک" را به عنوان اولین توصیه درمانی تجویز کند. به عنوان مثال، مهار کننده های ACE اغلب برای افرادی که مبتلا به دیابت هستند، یک داروی پیشنهادی است. اگر یک داروی مؤثر برای درمان فشار خون بالا، به درستی عمل نکند یا تداخل داشته باشد، ممکن است داروهای اضافی یا داروهای جایگزین توصیه شود.
اگر فشار خون شما بیش از 20/10 از حد مجاز باشد، پزشک ممکن است شما را از دو دارو یا مصرف یک داروی ترکیبی در نظر بگیرد.

درمان فشار خون بالا


درمان فشار خون بالا در جوانان

پس از شروع درمان فشار خون بالا با دارو، حداقل باید یکبار در ماه تا رسیدن به فشار خون نرمال، به پزشک مراجعه کنید. یک یا دو بار در سال، پزشک ممکن است سطح پتاسیم موجود در خون شما را بررسی کند (دیورتیک ها می توانند این میزان را کاهش دهند، و مهارکننده های ACE و ARB ممکن است این مقدار را افزایش دهند) و سایر الکترولیت ها و سطح BUN / کراتینین (برای بررسی سلامت کلیه ها) نیز بررسی می شوند.
پس از رسیدن به هدف رسیدن به فشار خون متعادل، بسته به اینكه شما بیماری های دیگری مانند نارسایی قلبی داشته باشید یا خیر، باید هر سه یا شش ماه به پزشک خود مراجعه كنید. این راهکارها به درمان صد در صد فشار خون می تواند کمک کند.


درمان فشار خون بالا با عرقیات گیاهی در دوران کرونا

یکی از راهکارهای درمانی که در چند سال اخیر برای فشار خون بسیار مورد توجه قرار گرفته است، درمان فشار خون بالا با عرقیات گیاهی در روان کرونا می باشد. برای اینکه از عرقیات گیاهی، گیاهان دارویی یا هر داروی دیگر برای درمان فشار خون خود استفاده کنید، ابتدا باید بدانید که آیا شرایط شما در دسته فشار خون بالا قرار می گیرد یا خیر. آنچه مسلم است اینکه یک معاینه ساده توسط پزشک و استفاده از دستگاه فشارسنج می‌تواند نشان دهد که فشار متوسط خون شما چگونه است.


برخی از افراد، علائم فشار خون بالا را نشان نمی دهند و برخی دیگر دارای این علائم هستند. تپش قلب، درد در قفسه سینه و مشکلاتی در تنفس می تواند علائم فشار خون بالا باشد. پس از آنکه متوجه شدید که فشارخون بالا دارید، می توانید برای درمان با پزشک مشورت کنید. برخی طب سنتی را ترجیح می دهند و برخی دیگر مصرف داروهای شیمیایی را انتخاب می‌ کنند. درمان فشار خون بالا با عرقیات گیاهی مزایای زیادی دارد، چرا که بر اساس ترکیباتی است که از گیاهان دارویی و کاملاً طبیعی به دست آمده است.


درمان فشار خون بالا با عرقیات گیاهی جزو درمان های خانگی محسوب می شود. در این روش درمانی بهتر است مصرف نمک در غذای روزانه به حداقل برسد و تا می توانید از آبلیمو استفاده کنید. همچنین در این درمان، مصرف اسیدهای چرب حاوی امگا ۳  بیشتر توصیه شده است. و اما شاید علاقه مند باشید که بدانید کدام یک از گیاهان دارویی و عرقیجات، برای درمان فشار خون بالا با عرقیات گیاهی در دوران کرونا توصیه شده اند. در ادامه این قسمت می توانید این مطالب را مطالعه کنید.


درمان فشار خون


  • عرق گیاه بومادران

    یکی از معروف ترین عرقیات گیاهی که برای درمان فشار خون بالا توصیه شده است، گیاه بومادران است. این گیاه می تواند رگ های خونی را باز کند و فشار خون را کاهش دهد. عدد فشار حداکثر و حداقل که در دستگاه فشار خون نشان داده می شود برای افراد مبتلا به فشارخون بالا، بیشتر از ۱۳ و بیشتر از 8 است. درمان فشار خون بالا با عرقیات گیاهی بومادران، این اعداد را کاهش می دهد. این عرقیات گیاهی برای مادران باردار توصیه نمی شود.


    درمان فشار خون

  • عرق گیاهی زیره

     همان طور که می دانید زیره سیاه و زیره سبز هر دو خواص سلامتی زیادی دارند. عرق گیاهی زیره می تواند فشار خون بالا را تا حد مطلوبی کاهش دهد و همچنین بر  میزان کلسترول خون تاثیرگذار باشد. درمان فشار خون بالا با عرقیات گیاهی شامل زیره سیاه و زیره سبز بسیار توصیه می شود.

    درمان فشار خون با عرقیات گیاهی

  • عرق زالزالک

    یکی دیگر از عرقیات گیاهی، عرق زالزالک است. درمان فشار خون بالا با عرقیات گیاهی شامل زالزالک نه تنها صرفاً برای فشار خون مناسب است، بلکه سلامت قلب را نیز تضمین می‌ کند. در این عرق گیاهی، آنتی اکسیدان های بسیاری وجود دارد که سلامت بدن را تضمین می‌ کنند. درباره مصرف عرقیات گیاهی با پزشک یا متخصص در طب سنتی مشورت کنید.

    درمان فشار خون با عرقیات گیاهی

  • انواع عرقیات گیاهی برای درمان فشار خون بالا

    به دلیل تنوع عرقیات گیاهی که خاصیت کاهش فشارخون را دارند، در این قسمت به معرفی برخی دیگر از مهم ترین آنها می پردازیم. برای سالمندانی که نسبت به درمان فشار خون بالا با عرقیات گیاهی اقدام می کنند، عرق ‌بیدمشک یک انتخاب عالی خواهد بود. از طرفی دیگر، عرق دارچین نیز هم به کاهش فشارخون و هم برای کاهش چربی خون توصیه شده است. یکی دیگر از عرقیات گیاهی شامل عرق برگ زیتون می باشد. جوشانده برگ زیتون می‌تواند فشار خون را به طور چشمگیری کاهش دهد. همچنین برگ زیتون برای بیماری های قلبی و عروقی بسیار مناسب است. یکی دیگر از گزینه های درمان فشار خون بالا با عرقیات گیاهی، عرق کرفس است.


 خوشبختانه گسترش روز افزون فناوری ها در تولید گیاهان دارویی و عرقیات گیاهی موجب شده است که افراد برای درمان بسیاری از عارضه ها و ناراحتی ها از آنها استفاده کنند. درمان فشار خون بالا با عرقیات گیاهی و همچنین سایر بیماری‌ ها نظیر مشکلات گوارشی، مشکلات قلبی، ناراحتی های روحی، اضطراب، استرس، چاقی لاغری، تقویت استخوان و مشکلات پوستی یا دیابت، نمونه هایی از بهترین گزینه ها هستند که برای درمان آنها از عرقیات گیاهی استفاده می شود. متخصصان طب سنتی به اصول و قواعد استفاده از بهترین عرقیات گیاهی مسلط هستند، بنابراین بهتر است یک مشورت کوتاه درباره این مسائل داشته باشید.


درمان فشار خون پایین

فشار خون پایین که هیچ نشانه و علائمی ندارد و فقط علائم خفیفی ایجاد می کند، به ندرت به درمان فشار خون پایین نیاز دارد. اگر علائمی دارید، روش های درمانی به علت آن بستگی دارد. به عنوان مثال، وقتی داروهایی را مصرف می کنید ممکن است باعث فشار خون پایین شود؛ در این صورت، بهترین راهکار درمان معمولاً شامل تغییر یا قطع دارو یا کاهش دوز مصرفی است. اگر مشخص نیست که چه چیزی باعث فشار خون پایین شما می شود یا درمان خاصی برای آن وجود ندارد، هدف این است که فشار خون خود را افزایش داده و علائم را کاهش دهید.

 بسته به سن، وضعیت سلامتی و نوع فشار خون پایین شما، می توانید درمان فشار خون پایین را از چند طریق انجام دهید:

  • از نمک بیشتری استفاده کنید.

    متخصصان معمولاً محدود کردن نمک را در رژیم غذایی خود توصیه می کنند زیرا سدیم می تواند گاهی اوقات به طرز چشمگیری فشار خون را افزایش دهد. برای افرادی که فشار خون پایینی دارند، این می تواند یک پیشنهاد خوب باشد.
    اما از آنجا که سدیم اضافی می تواند منجر به نارسایی قلبی بخصوص در افراد مسن شود، لازم است قبل از افزایش نمک در رژیم غذایی خود با پزشک خود مشورت کنید.

  • آب بیشتری بنوشید.

    مایعات باعث افزایش حجم خون شده و به جلوگیری از کم آبی بدن کمک می کنند، که هر دو در درمان فشار خون پایین بسیار مهم هستند.


    جوراب های فشرده تر بپوشید.

  • جوراب ساق بلند الاستیک که معمولاً برای تسکین درد و تورم رگ های واریسی استفاده می شوند، می توانند به کاهش جمع شدن خون در پاها کمک کند. این راه می تواند یکی از بهترین راهکارهای درمان فشار خون پایین باشد. البته برای جلوگیری از عوارض باید حتماً با پزشک مشورت کنید.


درمان فشار خون پایین


بهترین راه برای درمان فشار خون پایین !!

بسته به دلایل و علات های ایجاد فشار خون پایین در فرد، ممکن است بتوانید علائم را کاهش داده یا از بروز آن ها جلوگیری کنید. آب بیشتری بنوشید؛ نوشیدنی های مضر را مصرف نکنید. برخی از نوشیدنی ها باعث کمبود آب بدن می شوند و می توانند فشار خون را کاهش دهند. از طرف دیگر، آب با کم آبی بدن مبارزه می کند و باعث افزایش حجم خون می شود. این نیز بهترین راه و ساده ترین شیوه برای درمان فشار خون پایین است.


**برای اجرای بهترین راه برای درمان فشار خون پایین در خانه به نکات زیر توجه کنید:

  • به موقعیت بدنی خود توجه کنید. به آرامی از حالت نشسته یا چمباتمه زده به حالت ایستاده تغییر حالت دهید. سعی کنید در حالت نشسته، پاهای خود را دراز کنید.
  • اگر در حین ایستادن علائم فشار خون پایین را مشاهده کردید، بر روی ران های خود ضربه بزنید یا فشار دهید؛ یا یک پا را روی یک لبه یا صندلی بگذارید و تا حد ممکن به آن تکیه دهید. این حرکات باعث حرکت و جریان خون بهتر از پاها به قلب شما می شود.
  • وعده های غذایی کوچک و کم کربوهیدرات بخورید. برای جلوگیری از افت شدید فشار خون بعد از وعده های غذایی، مقادیر کمی را روزانه، چندین بار بخورید و غذاهای پر کربوهیدرات مانند سیب زمینی، برنج، ماکارونی و نان را محدود کنید.
  • پزشک شما ممکن است نوشیدن یک یا دو فنجان قهوه کافئین دار یا چای همراه صبحانه را توصیه کند. در طول روز کافئین بنوشید؛ اما بهتر است اعتدال را رعایت کنید؛ زیرا کافئین می تواند باعث کم آبی بدن شود.
  • به طور منظم تمرین و ورزش کنید. به مدت 30 یا 60 دقیقه در روز ورزش کنید؛ دو یا سه روز در هفته تمرین کردن، ضربان قلب و مقاومت شما را بالا ببرد. از انجام ورزش در شرایط گرم و مرطوب خودداری کنید.


درمان فشار خون عصبی


برای یافتن بهترین و موثرترین درمان فشار خون عصبی ابتدا باید یک تعریف مشخص از آن داشته باشیم. فشار خون عصبی یک بیماری ثابت و اثبات شده نیست؛ بلکه به عارضه ای گفته می‌شود که فرد در اثر عصبی شدن یا استرس بیش از اندازه، دچار افزایش فشار خون می‌شود. در حقیقت، این حالت فقط در شرایط خاص اتفاق می افتد. به طور طبیعی، فشار خون در طول یک روز کاری، نوسان دارد، اما عوامل مختلفی نظیر سبک زندگی، غذاهایی که در روز می خورید، میزان ساعات خواب و استراحت، تحرک و ورزش و همچنین استرس و اضطراب، می‌ تواند فشار خون را به شدت تغییر دهد. ترس و اضطراب، منجر به فشار خون عصبی می ‌شوند. اگر فرد، زمینه عصبی شدن شدید را داشته باشد، این تغییرات در جهت افزایش فشار خون و در نهایت، آسیب رساندن به رگ های مغز و قلب می شود.

درمان فشار خون عصبی


فردی که در کنترل عصبانیت و اضطراب خود ناتوان باشد و نتواند در آرامش به کارهای خود بپردازد، دچار نوسانات فشار خون می‌شود و در نتیجه عوارض و علائم آن آشکار می گردد. مهمترین علائم افزایش فشار خون عصبی شامل افزایش ضربان قلب، نفس نفس زدن شدید و همچنین دفع سدیم از بدن می باشد. برای درمان فشار خون عصبی به نظر می‌رسد بهترین راهکار، کسب آرامش و تغییر سبک زندگی است؛ به گونه‌ای که به شما کمک کند درون خود را به سمت آرام‌ شدن هدایت کنید. در این مسیر، برخی از راهکارها به وجود دارد که علاوه بر تغییر شیوه زندگی، در درمان فشار خون عصبی مفید است. در قسمت بعدی در این مورد صحبت می کنیم.

 

بهترین راهکارهای درمان فشار خون عصبی


در ذیل موثرترین و بهترین راهکار های درمان فشار خون عصبی را که با ساده ترین کار ها امکان پذیر هستند برایتان آورده ایم :


  • برای کارهای روزانه خود، برنامه دقیق و ساده داشته باشید

به دلیل اینکه بی نظمی و آشفتگی می‌تواند موجب استرس و اضطراب شما شود، اگر برای برنامه کارهای روزانه خود برنامه‌ ریزی دقیق و ساده داشته باشید، به راحتی می توانید درمان فشار خون عصبی را اجرا کنید. برای این کار، یک فهرست از کارهای روزانه خود بنویسید. در فهرست خود، برخی از مهمترین کارها را اولویت بندی کنید و اگر کارهایی اهمیت ندارند، آن را به آخر فهرست منتقل کنید. حتماً در برنامه روزانه خود، زمانی را برای تفریح اختصاص دهید تا روحیه شما تغییر یابد و آرامش پیدا کنید.


  • درمان فشار خون عصبیتمرین کردن برای آرامش

    یکی راهکار مهم در درمان فشار خون عصبی، تمرین کردن برای کسب آرامش بیشتر است. برای این کار باید یاد بگیرید که تنفس خود را کنترل کنید؛ به خصوص در مواقعی که هیجان زده می شوید یا استرسی به شما وارد می شود. بهتر است با کنترل نَفَس خود به صورت عمیق و بلند، مرحله را شروع کنید و با فکر کردن به چیزهای خوشایند و لذت بخش، ذهن خود را در اختیار بگیرید. زمانی که عصبی شده اید، یک فنجان قهوه یا چای می تواند موجب آرامش شما شود. مواد و ترکیبات داخل قهوه بر روی عملکرد سلول های مغزی اثر مثبت دارند و باعث عملکرد بهتر آنها می شوند.

  • خواب راحت و کافی

     تمام محققان به اثبات رسانده اند که داشتن خواب کافی و راحت، مهمترین راه کسب آرامش است. برای درمان فشار خون عصبی، خواب راحت داشته باشید و در طول روز، ساعات مشخصی را استراحت کنید. آرامش پس از یک خواب راحت به شما کمک می کند کنترل استرس و اضطراب خود را به دست بگیرید و در شرایط مختلف، عصبی نشوید. پس از یک خواب راحت و کافی بهتر می توانید تصمیم گیری کنید، بنابراین درمان فشار خون عصبی در این مرحله را با موفقیت انجام داده اید. درمان فشار خون عصبی
  • انجام ورزش و داشتن تحرک موثر در درمان فشار خون عصبی

     ورزش کردن برای هر سن و سالی مفید است. برای درمان فشار خون عصبی هم، چنین حالتی وجود دارد. انجام فعالیت ‌های ورزشی، سوخت و ساز شما را افزایش می دهد و تمام عضلات شما را درگیر می کند و به این ترتیب برای تخلیه انرژی های مسدود شده در بدن، بهترین راه خواهد بود. هرچند پیاده ‌روی ساده انجام می‌دهید اما این کار به آرامش شما کمک بیشتری می کند. برخی از ورزش‌ های خاص  همانند ورزش یوگا به شدت بر آرامش بدن شما و آرامش اعصاب تاثیر مثبت دارد. تحقیقات اثبات کردند که ورزش یوگا بهترین راه درمان فشار خون عصبی است و می‌تواند باعث کاهش فشار خون شود. اگر هر روز این تمرینات را انجام دهید آرامش لازم را به دست می آورید.

  • درمان فشار خون عصبی

  • تلاش برای تغییر نحوه تفکر شخصی

     اگر گفتار، رفتار و نوع تفکر خود را تغییر بدهید و بیاموزید که چگونه با چالش ها و مشکلات زندگی روبرو شوید، قطعاً به آرامش می رسید. این کار به درمان فشار خون عصبی شما کمک می کند. به جای اینکه از وضعیت های موجود شکایت داشته باشید، بهتر است به دنبال راه حل برای مشکل به وجود آمده بگردید. مجموعه عوامل فوق به شما کمک می کند تا درمان فشار خون عصبی را در چند مرحله ساده انجام دهید و آرامش روحی و روانی کافی دست پیدا کنید.


    توصیه ‌های تغذیه ای برای درمان فشارخون عصبی در طب سنتی

    شاید توصیه های زیر موارد ساده ای به نظر برسند اما همین موارد ساده نقش موثری در درمان فشار خون عصبی در طب سنتی دارند. اصول درمان در طب سنتی بر پایه تشویق افراد به استفاده از موادی خاص و منع آنها از برخی رفتار استوار است. قرار نیست شما با رعایت دستورالعمل های طب سنتی، یک روزه به جواب برسید، بلکه باید به شکل متداول دستورالعمل ها را رعایت کنید.

    • به همه افراد به ‌خصوص مبتلایان به فشار خون عصبی توصیه می‌ کنیم ناهار را به ‌تدریج کم و درنهایت حذف کنند.
    • به حداقل رساندن مصرف نمک و هر ماده غذایی حاوی سدیم، به خصوص فست فود های و تنقلات. هرچه در استفاده از نمک محتاط تر باشید، نتیجه بهتری کسب می کنید.
    • اجتناب از غذاهای پرچرب، دیرهضم و سرخ ‌کردنی برای درمان فشار خون عصبی در طب سنتی الزامی است.
    • کاهش مصرف غذاهای حیوانی و جایگزنی با غذاهای گیاهی
    • پرهیز از نوشیدن آب یا مایعات دیگر، از نیم ساعت پیش از غذا و در حین غذا خوردن
    • دوری از مصرف غذاهای فرآوری شده مانند کالباس، سوسیس که درمان فشار خون عصبی در طب سنتی را به شدت به تاخیر می اندازند.
    • پرهیز از مصرف زیاد گوشت قرمز 
    • ننوشیدن چای و نوشابه تا حد ممکن
    • گاها می توانید از قهوه استفاده کنید و استفاده مناسب آن، کمک کننده هم است اما مصرف بیش از حد روند درمان را کند می کند.
    • عدم استفاده از ظرف ‌های ملامینی، استیل، تفلون، آلومینیومی، یک ‌بارمصرف و لعابی
    • مصرف سبزی‌ ها و میوه ‌ها قبل از غذاهای پخته
    • برای درمان فشار خون عصبی در طب سنتی به جای غذاهای سدیمی به غذاهای حاوی منزیم روی بیاورید مانند انگور، پرتقال، انجیر و ...



    ارسال نظر

    نام شما:

    نظر شما:
    نکته: HTML ترجمه نمی شود!

    ثبت
    ارتباط با ما
    09129448141
    اصفهان - مبارکه - شهرک غذایی مهرگان
    اطلاعات
    درباره ما
    راهنمای خرید
    شرایط و قوانین
    تاریخچه سفارش ها
    اطلاعات
    درباره ما
    راهنمای خرید
    شرایط و قوانین
    تاریخچه سفارش ها
    خدمات مشتریان
    تماس با ما
    استرداد محصول

    طراحی و اجرا : توسعه تجارت آواتاج